Zoveel Bruiloften zoveel mogelijkheden

Iedere bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft weer andere wensen. Ik denk graag met jullie mee, om voor jullie een unieke bruidstaart te maken. Wat past bij jullie als bruidspaar en wat bij jullie thema? Willen jullie alleen een bruidstaart of een combinatie met minitaartjes of Cup-Cakes. Misschien gaan jullie zelfs liever voor een complete Sweet Table?

Een bruidstaart naar wens is mogelijk vanaf 35 personen vraag gauw meer informatie aan via het contact formulier en Check of jullie trouwdatum vrij is!

De Vintage Cake Studio voor jullie bruidstaart die zowel van buiten als van binnen mooi is! Vraag nu snel de Informatie brochure aan en check de beschikbaarheid van jullie trouwdatum.

Elegante Bruidstaart

Mijn stijl richt zich voornamelijk op de Romantische Bruidstaarten en de Vintage stijl. Maar ook moderne, strakke Chique Bruidstaarten zijn voor mij geen enkel probleem.

Ook voor grote bruiloften met gasten tot zo’n 260 personen zijn geen probleem.

Van Bruidstaart tot Sweet Table er is van alles mogelijk!

Bruidstaarten op populaire locaties, zoals Kasteel de Hooge Vuursche of trouwen jullie op de Veluwe? Denk aan De Salentein in Nijkerk of Kasteel Staverden of Landgoed Wolfslaar voor een bruidstaart in Breda. Of op zoek naar inspiratie? Kijk dan gauw op de Portfolio pagina of op mijn Instagram en Pinterest account.