Werkwijze

JA! Wij Willen!! Heel graag een Bruidstaart….

Indien jullie interesse hebben in een Bruidstaart van de Vintage Cake Studio en benieuwd zijn hoe het allemaal gaat volgt hier een stappenplan:  

Stap 1

Vul het contactformulier in op de contactpagina: Contact Formulier op deze manier heb ik alle benodigde informatie bij elkaar en kan ik direct zien of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Stap 2

Graag zou ik jullie willen uitnodigen voor een geheel vrijblijvende ontwerpsessie en of proeverij. Dit kan zowel in Soest als in Putten. De ontwerpsessie is geheel gratis aan de proeverij zijn kosten verbonden van € 27,50 welke bij een boeking in mindering worden gebracht op jullie offerte!

Stap 3 

Tijdens de sessie gaan we jullie wensen in kaart brengen en bespreken we details van jullie bruiloft indien jullie een thema hebben is het handig om bijvoorbeeld kleurenstaaltjes mee te nemen. Tevens een exemplaar van jullie trouwkaart/ uitnodiging. Aan de hand van de sessie ga ik het ontwerp uitwerken en ontvangen jullie de offerte per e-mail.

Stap 4

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte en ik jullie Bruidstaart dus mag gaan maken ontvang ik graag jullie bevestiging. Vanaf dat moment hebben jullie geen omkijken meer naar de Bruidstaart. Ik regel zelf de contacten met de trouw locatie omtrent de levering en opbouw. Jullie hoeven alleen nog te genieten van de taart tijdens het aansnijmoment.

Stap 5 

After the Big Day….. Indien er gebruik gemaakt is van een standaard of etagères en dergelijke zie ik jullie nog even bij het retourneren hiervan. Ik hoor graag even hoe jullie dag was en wat jullie van de taart vonden. Heel graag zou ik ook foto’s ontvangen van de fotograaf van de Bruidstaart en jullie aansnijmoment en indien ik deze nog niet gekregen had, een exemplaar van jullie Trouw kaart. Tnx! Wie weet zien we elkaar terug bij een jubileum!

Bruidstaart Ruffles en Pioenroos