Smaakcombinaties

De Smaakcombinaties van de Vintage Cake Studio

Sinds 2006 maak ik Bruidstaarten en de vele jaren ervaring hebben een uitgebalanceerd menu opgeleverd. Ook de smaak moet bijzonder zijn…. eentje die in jullie herinnering blijft en in die van jullie gasten. vaak krijg ik veel later nog te horen hoeveel complimenten de gasten over de taart gaven zelfs na lange tijd. Om jullie smaak papillen vast op te warmen volgen hier vast een aantal van de meest favoriete smaakcombinaties en Bestsellers.

Fizzy Fruit

De absolute Bestseller van de Vintage Cake Studio samen met Fizzy Love. Een overheerlijke Vanille Cake welke in balans gebracht wordt middels een frisse zomerfruit confiture vulling en een heerlijke laag Champagne creme waar verse frambozen in verstopt zijn. Dit is een Bruidstaart ten top!

Fizzy Love

Fizzy Love is net als haar luxe broertje een absolute bestseller en een op en top bijzondere bruidstaart. het enige verschil is dat er in de Fizzy Love geen extra verse frambozen in de Champagne crème laag zitten.

Forever Your’s

Nog een Bestseller Een luchtiger Vanille Cake met een Frambozen crème laag met verse frambozen en een laagje frambozen confiture. De Luchtigere cake variant wordt getempreerd met een geheim recept waardoor alle smaken samen komen.

Forever Your’s Chocolate

Deze overheerlijke combinatie Is zoals bovenstaande Forever Your’s Combinatie maar dan met een heerlijke Chocolade cake. Deze is niet te zwaar maar net choco genoeg om chocolade taart te mogen heten. Deze combinatie is vooral vanaf eind september een Bestseller combinatie. We Love Chocolate

Truly Berry

Een hoogzomer combinatie. Een luchtige Vanille Cake welke vergezeld wordt van een laagje Bramen confiture en een lemoncurd Cream laag waar bosbessen in dansen. Deze combinatie is vooral lekker tijdens de zwoele zomerdagen en vooral als jullie Prosecco schenken.

Naast de hier omschreven voorbeelden zijn er nog meer combinaties mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Taste Plus Beauty is Vintage Cake Studio