Prijzen Bruidstaarten

De unieke Bruidstaarten van de Vintage Cakestudio worden geheel ambachtelijk gemaakt. Inclusief de vullingen, confitures en suiker decoraties. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de prijzen van de Bruidstaarten!

Aangezien iedere Bruidstaart (of andere opdracht) geheel op maat gemaakt wordt naar jullie wensen. Zal de exacte prijs aan jullie worden gegeven door middel van een offerte op maat. Deze wordt gemaakt op basis van jullie wensen, de complexiteit voor het uitvoeren en benodigde (extra) materialen. Onderstaande prijzen zijn dus vanaf prijzen.

Bruidstaarten op maat, zijn te bestellen vanaf 40 personen.

(semi) Naked Cakes en Creme Bruidstaarten vanaf € 6,25 p/p

Bruidstaarten met Fondant bekleding vanaf € 6,95 p/p

Indien jullie meer dan 60 personen nodig hebben werk ik vanaf 60 personen met de mogelijkheid aanvullend aansnijtaarten te bestellen. Dit scheelt enorm op jullie kostenpost! informeer hiernaar!

Cup-Cakes vanaf 40 stuks te bestellen

Creme-toef Cup-Cakes vanaf € 3,- per stuk

Cup-Cakes met Fondant deksel vanaf € 3,95 per stuk

Schitterende Bruidstaart op Kasteel Staverden
Schitterende Bruidstaart opgesteld op Kasteel Staverden

Ik maak gebruik van de hoogst mogelijke kwalitatieve grondstoffen omdat smaak nooit mag onderdoen aan het decoratieve element.

De smaakcombinaties https://www.cakestudio.nl/smaakcombinaties/ zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor het geheel met elkaar in balans is en een chique allure geeft.

Bruidstaart Budget.

Vooral voor de bruiloften met veel gasten kan de Bruidstaart nog voor een flinke kostenpost gaan zorgen. Hiervoor heb ik een mooie oplossing. Het ene paar wil juist een zo hoog mogelijke gestapelde taart omdat dit veel cachet geeft. Maar dit is ook de duurste variant. Persoonlijk ben ik van mening dat veel ontwerpen hun elegantie gaan verliezen zodra de 5 lagen gepasseerd worden. Ikzelf vindt de 2, 3 of 4 lagen het mooist. Om dan toch genoeg stukken taart te garanderen werken we met aansnijtaarten. Dit zijn taarten in dezelfde smaak en kleurstelling als de Bruidstaart, maar ze zijn niet gedecoreerd. Twee grote voordelen zijn: het drukt de totale prijs van de Bruidstaart. Het personeel kan vast stukken snijden en sneller uitlopen bij de aansnij ceremonie. Tot 60 personen is gewoon 1 Bruidstaart. Daarna is de keuze per 20 personen een aansnijtaart te bestellen.

Bezorging en Opbouw

Natuurlijk moet jullie prachtige Bruidstaart ook nog naar de door jullie gekozen trouwlocatie toe. Geen zorgen! vanaf het akkoord voor de offerte regel ik dat allemaal voor jullie. Het contact met de locatie en de afspraken rondom de levering en de opbouw op de locatie van de grote dag zelf.

Bezorgkosten zijn € 0,50 per kilometer heen en terug gerekend. Met een minimum van €10,- Bij locaties midden in het stadscentrum waar parkeerkosten bijkomen zullen deze worden bijgerekend.

Voor een aantal vaste adressen geldt het volgende tarief:

Bruidstaart bezorging en opgebouwd in Soest, Baarn, Amersfoort €10,- Bruidstaart bezorging en opgebouwd op Kasteel Hooge Vuursche, theehuis het Hoge Erf en Feel Good Tent Event in Lage Vuursche €10,- Bruidstaart geleverd en opgebouwd in Doorn, Austerlitz, Bunnik €15,- Bruidstaart geleverd en opgebouwd Buitenplaats Amerongen, €20,- Bruidstaart geleverd en opgebouwd in Finley’s het Witte Huis in Loosdrecht €20,-

Bruidstaart bezorging en opgebouwd de Nonnerie Maarssen Kasteel Woerden €20,- Bruidstaart bezorging en Opbouw Kasteel Staverden €20,-

Bruidstaart bezorging en opbouw De Salentijn €10,-