informatie over bruidstaarten

Informatie

Jullie gaan trouwen…. van harte gefeliciteerd! De datum staat vast, de locatie hebben jullie wellicht al onder optie en stiekem dromen jullie al van die perfecte bruidstaart. Dan is het zaak om een bruidstaartleverancier te vinden die bij jullie past. Hier vinden jullie informatie over de bruidstaarten en hoe een ontwerp sessie of informatie aan te vragen.

De bruidstaarten van de Vintage Cake Studio staan voor kwaliteit en ambacht. Zowel de gebruikte ingrediƫnten als de schitterende handgemaakte suikerbloemen en decoraties zijn van hoge kwaliteit. Deze Suikerbloemen worden met liefde en veel zorg gemaakt en zijn hierdoor van onderscheidend niveau.

Vraag bij interesse zo spoedig mogelijk de informatie brochure aan en vraag of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Dan nodig ik jullie uit voor een ontwerpsessie en of combi met proeverij. Dit is mogelijk, alleen op afspraak, in Raamsdonksveer of in Putten.

Hoe werkt een ontwerpsessie?

Tijdens de ontwerpsessie breng ik jullie wensen in kaart. Het is een goed idee om voorbeelden mee te nemen van taarten die jullie mooi vinden. Of een Moodboard met stijlthema’s waar jullie eventueel mee willen werken. Of een Pinterest bord en kleurenstaaltjes. En uiteraard jullie trouw(kaart) uitnodiging. Na de sessie hebben jullie al een goed beeld en binnen een week ontvangen jullie per e-mail het uitgewerkte ontwerp en de offerte. Vanaf de plaatsing van jullie opdracht neem ik alle zorg omtrent de bruidstaart uit handen.

Mijn stijl richt zich voornamelijk op de Romantische Bruidstaarten en de Vintage stijl. Maar ook moderne Bruidstaarten en strakke Chique Bruidstaarten zijn voor mij geen enkel probleem.

Een bruidstaart naar wens is mogelijk vanaf 35 personen. De levering is mogelijk door heel Nederland. Mijn taarten zijn zelfs al over de grens gegaan! Ook voor grote bruiloften heb ik mooie passende oplossingen deze staan in de informatie brochure beschreven.

Het is ook mogelijk om zonder ontwerpsessie een bruidstaart te bestellen. Het liefst zie ik alle bruidsparen persoonlijk, maar het is al vaak voorgekomen dat paren simpelweg te druk zijn. Ik heb zelfs al bestellingen via Pinterest gekregen. Het beste is om dan een mail te sturen met jullie wensen, aantal personen en voorbeeld foto naar info@cakestudio.nl dan kan ik jullie een gerichte offerte sturen.

of vraag hier de informatie brochure aan.