By Constance

Constance Cake Designer met hart en ziel!

IMG_8269In 2006 ben ik begonnen met het decoreren van taarten, voornamelijk 3D taarten. Via “het leukste taartenforum” kreeg ik al gauw de vraag of ik niet workshops wilde geven in het maken van 3D taarten en al snel kwam de 1e aanvraag voor een bruidstaart binnen. Met eenmaal de eerste bruidstaart onder het mes van het bruidspaar, begonnen de aanvragen binnen te stromen.

Geloof me….. ik heb echt het leukste beroep gevonden!!!

Ik ben altijd erg betrokken met mijn bruidsparen en wil echt iets bijzonders leveren…. iets waar jullie nog lang aan terug kunen denken. Nu ik zo al wat jaartjes bezig ben…. is het zo leuk om bekenden weer terug te zien… bij de eerste jubilea… of de geboorte van een kind… en met iedere taart ben ik weer blij als ik hem ga afleveren op de trouwlocatie… en de eerste complimenten al weer worden afgevuurd…

En hoe leuk is het als je dan een kaartje krijgt… soms zelfs een jaar later pas… maar toch…. Bedankt! Het was echt geweldig en we krijgen nog steeds complimenten over onze Bruidstaart!

 

Dat is de grootste beloning die ik kan krijgen!

Design Marjoleine

Regelmatig staan er publicaties van mijn hand in Mjam Taart! het taartenmagazine voor iedereen die taarten wil maken. Of dat nu en verjaardagstaart is of een lekkere Cup-Cake voor ieders smaak staat er iets in!

 

Als ik google op Constance en taart of cake dan zijn mijn taarten over de hele wereld terug te vinden zo leuk!

 
 
 
 
En zo gaan we samen aan de slag in de studio voor een mooi ontwerp.      
Tot Gauw!