Bruidstaart van Cake Studio in The Big Book for the Big Day van Top Trouwlocaties.

Hebben jullie het schitterende boek van Toptrouwlocaties al aangevraagd? Zo niet dan kan ik deze zeker aanraden. Ik word ook altijd blij van zulke schitterende uitgaves. Heerlijk wegdromen bij al die pagina’s en hoe leuk is het dan als je onverwachts een bruidstaart van Cake Studio tegenkomt! Bij boerderij Mereveld natuurlijk een super leuke locatie, zag ik deze foto van dit schitterende en lieve bruidspaar met een bruidstaart van mij.

The Big Book for the Big Day is een schitterende uitgave van top trouwlocaties. Er staan leuke tips in allemaal voor rondom de planning van jullie trouwdag. Real wedding shoots. en natuurlijk alle mooiste trouwlocaties in 1 oog opslag bij elkaar. Het wordt bijna moeilijk om te kiezen welke trouw locatie het leukste is.

En als jullie dan jullie ultieme trouw locatie gekozen hebben kan een heerlijke bruidstaart niet ontbreken straks. Ik nodig jullie graag uit om rond te kijken voor inspiratie op deze website. Natuurlijk ook bij mijn Pinterest en Instagram pagina’s. Bij eventuele interesse nodig ik jullie graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Top Tip!! Indien jullie The Big Book for the Big Day nog niet in huis hebben, klik dan op de Cover foto hieronder om deze zo spoedig mogelijk aan te vragen. it’s Free!

Happy Wedding Planning!

The Big Book for the Big Day Cover Top trouwlocaties en bruidstaart

Een kleine samenvatting van de achterflap tekst:

Waar begin je met plannen? Hoe vind je de perfecte trouwlocatie? Waar vind je die ene jurk of dat perfecte pak? Hoe zit het met de styling? en moeten jullie een openingsdans doen of niet?

De wereld van trouwen lijkt te bestaan uit een eindeloze stroom van keuzes. Maar No worries. Met the Big Book for the Big Day plan jij stressvrij in zes stappen jullie hele bruiloft. Wij hebben dit boek volgestopt met inspiratie, interviews met trouwexperts en handige weetjes zodat jij lekker op Cloud nine kunt blijven zitten.